ДТП в Киеве: шесть пострадавших

07 мар, 06:33

В столиці, 5 березня у Дніпровському районі інспектори ДАІ виявили раніше викрадений автомобіль «Nissan Qashqai», яким незаконно заволоділи невстановленні особи у лютому 2014 року. Автомобіль було викрадено з вулиці Машиністівської,10. Крім того, у Голосіївському районі працівники міліції за підробку номерів агрегатів затримали водія автомобіля «MitsubishiCarisma». Під час перевірки з»ясувалося, що номер кузова змінено кустарно. Для з»ясування всіх обставин керманича було доставлено до райуправління міліції.

За минулу добу у Києві було виявлено 42 порушення правил дорожнього руху. Зокрема, за керування  автомобілем у нетверезому стані відсторонено від керма 8 водіїв, з початку року- 1985. Також виявлено 7 керманичів, які  керували автівками без необхідних документів. До того ж за невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відпровідальності притягнуто 16 водіїв, за порушення правил зупинки та стоянки - 4.
За добу зарестровано 6 ДТП, в яких травми отримали 6 осіб.

Увага розшук!

Допоможіть розшукати водія, який у Подільському районі на пішохідному переході скоїв наїзд на дитину та з місця пригоди зник.

Вчора, 5 березня о 18 годині на проспекті Свободи,28 невстановлений водій, керуючи невстановленим автомобілем, рухаючись з боку проспекту Порика у напрямку проспекту Гонгазде скоїв наїзд на 13-річного хлопчика. Після чого, водій не зупинившись, залишив місце пригоди. Дитина переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок наїзду неповнолітній отримав закриту черепно-мозкову травму та був госпіталізований до дитячої лікарні.

Столична ДАІ звертається до свідків даної пригоди з проханням надавати будь-яку інформацією стосовно ДТП за номером: 483-70-64.

Водії, будьте уважними і обережі, особливо біля навчальних закладів. Зважайте на погодні умови. Наближаючись до пішохідних переходів – зменшуйте швидкість, під час руху не користуйтесь мобільним телефоном.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/176590.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua