В Киеве поймали магазинного грабителя

10 мар, 01:03

О п’ятій годині ранку на пульт центрального спостереження Оболонського районного відділу УДСО при ГУ МВС України в місті Києві надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного магазину. Наряд групи затримання негайно виїхав за адресою по вулиці Тимошенка.

Уже через декілька хвилин працівники міліції охорони прибули на місце події. Обстеживши територію, міліціонери виявили зламані замки вхідних дверей, а з магазину побутової хімії та косметики доносився шум. Старшим наряду групи затримання було прийнято рішення викликати на допомогу ще один наряд ДСО.

Шестеро працівників міліції охорони щільно заблокували приміщення. Дотримуючись заходів особистої безпеки, працівники ДСО зайшли до магазину, де  затримали 17-річного хлопця.  Непроханий «покупець» ховався за вітринами з товаром.

За декілька хвилин свого перебування в магазині хлопець встиг зламати касовий апарат, забрати гроші та напакувати свій рюкзак побутовою хімічними засобами. Коли ж зрозумів, що від правоохоронців йому нікуди діватися, гроші викинув з кишень під прилавок.

Затриманого було доставлено до Оболонського РУ для подальшого зясування обставин.

УДСО при ГУ МВС України в місті Києві

Магнолія-ТВ.com


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/176710.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua