Под Киевом произошло страшное ДТП

14 мар, 06:03

В наслідок дорожньо-транспортної пригоди, постраждав неповнолітній житель м. Біла Церква, який був за кермом мотоцикла – таке повідомлення надійшло до чергової частини Білоцерківського міськвідділу від очевидців події.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група і працівники Державтоінспекції. Постраждалого хлопчини на місці ДТП вже не було – лікарі швидкої допомоги доправили його до лікарні. Водій «вазівки» та очевидці давали покази правоохоронцям, як все сталося. Наразі ведеться слідство.

Хочемо звернути увагу батьків на те, щоб з більшою відповідальністю віднеслись до забаганок дітей та не були легковажними при купівлі дітям мотоциклів та моторолерів, адже діти не в повній мірі можуть усвідомлювати всю небезпечність керування даним транспортом.

Звертаєм увагу і водіїв на те, що ви маєте бути зараз особливо уважні по відношенню до появи на дорозі моторолерів та мотоциклів, а також і до пішоходів. Необхідно поступатися дорогою пішоходам, що переходять проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу - ви повинні надати можливість перехожому закінчити перехід проїжджої частини. Водії, завжди будьте готові, що будь-якої хвилини необачний пішохід може з’явитися на проїжджій частині. Велику увагу приділяйте і мототранспорту, за кермом якого часто є діти.

Пішоходи! При русі в темний час доби і в умовах недостатньої видимості рекомендуємо мати при собі предмети зі світловідбиваючими елементами і забезпечувати видимість цих предметів водіям. Звертаємо увагу батьків, що особливо важливо використати світловідбиваючі елементи на одязі ваших дітей.

Закликаємо всіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Взаєморозуміння і культура поведінки на дорогах є запорукою і гарантією не тільки безпеки руху, а і життя та здоров’я кожного із нас.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/176990.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua