Под Киевом ловят двух преступников

16 мар, 06:03

Після вимоги міліціонерів вийти з приміщення звідти раптово вибігло двоє чоловіків. Один з них тримав у лівій руці сокиру, а в правій — пістолет, з якого декілька разів вистрілив у бік міліціонерів охорони. Як наслідок, один з правоохоронців отримав поранення.

14 березня о 02.20 ночі до Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Київській області надійшла інформація з Бориспільського міжрайонного відділу ДСО, що працівники цього відділу отримали тілесні ушкодження.

Як з’ясувалося, о 01:38 на пульт центрального спостереження Бориспільського МВ УДСО надійшов сигнал «Тривога» — спрацювала сигналізації в охоронюваному приватному будинку в селі Рогозів Бориспільського району. Наряд спеціального взводу груп затримання ДСО негайно прибув на об’єкт на службовому автомобілі.

Дотримуючись заходів особистої безпеки, міліціонери здійснили зовнішнє обстеження об’єкту, в ході якого було виявлено відкритими вхідні двері гаражного приміщення та встановлено факт перебування всередині гаража невідомих осіб.

Після вимоги міліціонерів вийти з приміщення звідти раптово вибігло двоє чоловіків. Один з них тримав у лівій руці сокиру, а в правій — пістолет, з якого декілька разів вистрілив у бік міліціонерів охорони. Як наслідок, один з правоохоронців отримав поранення м’яких тканин лівого стегна, а інший — м’яких тканин підборіддя. Згодом було встановлено, що зловмисник застосував проти міліціонерів пістолет травматичної дії.

У зв’язку із загрозою власному життю старший наряду ДСО зробив декілька пострілів із табельної зброї у бік зловмисників, однак через значну відстань (близько 40-50 метрів), швидке пересування і нічну темряву, ті змогли втекти з місця події. Наразі підозрюваних розшукують.

На місце пригоди для поранених правоохоронців було викликано швидку медичну допомогу. Міліціонерів охорони було доставлено до Бориспільської ЦРЛ, де їм надали першу медичну допомогу без госпіталізації.

Прес-служба Департаменту

Державної служби охорони

при МВС України


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/177079.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua