В Киеве произошел странный инцидент

19 мар, 01:54

Вночі до міліції надійшло повідомлення від киянина про те, що у дворі багатоповерхівки по проспекту Правди пошкоджено його автомобіль. Заявник самостійно затримав хулігана, який безпричинно зіпсував авто саперною лопаткою.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Подільського райуправління, інспектори дорожньо-патрульної служби ДАІ, а також представники організації «Громадська варта Виноградар». Під час виконання службових обов'язків правоохоронцями на місці вчинення правопорушення, з’явився громадянин, який тримаючи в руці ніж, почав агресивно та неадекватно поводитися. При цьому чоловік кидався з ножем на інспекторів ДАІ та представника громадської варти.

Начальник Подільського районного управління полковник міліції Коробов Ігор Валерійович зазначив: «Правоохоронці спільно з представником громадської варти своєчасно зреагували та попередили напад. З метою припинення правопорушення до нападника було застосовано фізичну силу без будь-яких ушкоджень порушнику закону».

Нападником виявився 26-річний киянин. Наразі чоловік свої дії пояснити не може. Тим часом слідчим відділом Подільського районного управління вирішується питання щодо внесення даної події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст. 342 Кримінального Кодексу України «Опір представникові влади, представникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцю».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на строк до двох років.

Подальша перевірка по даному факту триває.

За матеріалами прес-служби ГУ МВС у Києві.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/177260.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua