Жилой дом под Киевом полностью охватил огонь

19 мар, 06:33

У ніч на 13 березня сталося загорання приватного житлового будинку в Мазінках, повідомляє провідний інспектор Переяслав-Хмельницького РС ГУ ДСНС у Київській області Олександр Бутенко. У цей час господиня помешкання, жінка похилого віку, перебувала в Києві. Пожежну службу викликали сусіди, коли будівля вже була охоплена вогнем. Дерев’яний будинок, обкладений цеглою, повністю вигорів зсередини, пошкоджена його покрівля.Таким чином будівля непридатна для проживання. Ймовірна причина загорання – коротке замикання електромережі. Донька власниці будинку повідомила, що в ньому вже було загорання через несправність мережі.

Як повідомляє Олександр Бутенко, з початку березня в місті та районі сталося 5 пожеж. Окрім поданих вище, відомі випадки загорання автомобіля та господарчих будівель.  Загальна сума збитків складає 77500 гривень. У березні 2013 року сталося 6 пожеж на загальну суму збитків 108670 грн.

Частими причинами пожеж залишаються випалювання сухої рослинності. Переяслав-Хмельницький РС ГУ ДСНС у Київській області вчергове нагадує про заборону випалювання сухої рослинності і попереджає про адміністративну відповідальність за такі дії.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/177272.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua