В киевском метро возьмутся за льготников

23 мар, 07:33

Київський метрополітен поповнився системами телеконтролю проходу пасажирів пільгових категорій. Їх встановили на 17 станціях столичної підземки. Пристрій сканує посвідчення пасажира та дозволяє швидше ідентифікувати його власника.

Київська підземка поповнюється системами телеконтролю проходу пасажирів пільгових категорій «Пільговик-1». Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Київського метрополітену.

«На 17 станціях Київського метрополітену запроваджено такі пристрої. Зокрема, на контрольних пунктах станцій «Житомирська» (вестибюль №1), «Святошин» (вестибюль №1), «Нивки» (вестибюль №2), Гідропарк (вестибюль №1), «Героїв Дніпра (вестибюль №1), «Петрівка» (вестибюль №2), «Поштова площа», «Голосіївська», «Васильківська» (вестибюль №1), «Виставковий центр», «Іподром» (вестибюлі №1,2), «Червоний хутір», «Вирлиця», «Бориспільська» (вестибюль №2), «Харківська» (вестибюль №1), «Позняки» (вестибюль №2), «Славутич»», – йдеться в повідомленні.
 
За інформацією компанії, дана система призначена для удосконалення діючого контролю за проходом пасажирів через ручні пропускні пункти. Для інформування пасажирів на кабіні контролера та на самому пристрої розміщена інформація з користування нововведеною системою.
 
Раніше така система стояла  на станціях «Сирець» та «Дніпро».

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/177474.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua