Киевский водоканал осознал крупную ошибку

24 мар, 08:03

На території усіх об’єктів ПАТ «АК «Київводоканал» провели ретельне прибирання. Заходи вжиті у рамках двомісячника з благоустрою, який триватиме у столиці до 8 травня. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі компанії.

«Загалом понад тисячу співробітників наводили лад у структурних підрозділах водоканалу, які розташовані по всьому місту. При цьому було прибрано 283 кв. м території, вивезено понад 116 куб. м сміття, та задіяно 21 одиницю техніки» - йдеться у повідомленні.

Зокрема зазначається, що найбільша кількість людей взяла участь у толоці у Департаменті каналізаційного господарства – 540 осіб. А от працівники Департаменту водопровідного господарства опікувалися найбільшою територією – майже 147 кв. м та вивезли 86 куб м сміття.

Також у прес-службі «Київводоканалу» наголошують, що робота усіх об’єктів водопостачання та водовідведення має особливо важливе значення для санітарно-епідемічної та екологічної ситуації у місті, тому прибирання проводиться не лише зараз, а регулярно протягом усього року.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у рамках проведення весняного двомісячника із благоустрою 22 березня у столиці відбулася масштабна загальноміська толока.

Катерина Ляшевська

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/177499.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua