Мажорное ДТП в Одессе (ФОТО)

26 мар, 01:03

У понеділок, 24 березня, курйозний випадок стався на знаменитому Приморському бульварі в Одесі, біля пам'ятника Дюку. Водій BMW збив коня разом з вершником.

Компанія молодих людей вирішила влаштувати гонки прямо в центрі міста. Один із стрітрейсерів на швидкісному автомобілі BMW навіть в'їхав у коня, на якому саме пропонували покататись туристам.

Одна з очевидців інциденту Тетяна розповіла Gazeta.ua про побачене. "На п'ятачку біля Дюка шофер яскравосалатового "бумера" помчав у бік міськради, потім різко загальмував, зачепивши вершника на білому коні", – розповіла вона.

Незважаючи на те, що тварина впала на бік, на щастя, обійшлося без видимих ушкоджень. Своєю чергою, водій салатового BMW помчав геть, навіть не запропонувавши постраждалим допомогу. Через створену паніку, люди не розгледіли номери машини порушника. Утім, Тетяна переконує, що такі небезпечні розваги влаштовує місцева "золота молодь", батьки котрих мають достатньо зв'язків у місті, аби допомогти своїм чадам уникнути відповідальності.

 

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/177613.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua