Киевлянам сделали огромный сюрприз

27 мар, 22:53

З початку року автодорівці ліквідували близько 17 тис кв. м ямковості на столичних автошляхах. 600 кв. м з них - протягом минулого дня.

Протягом минулого дня силами працівників експлуатаційних підприємств КК «Київавтодор» на дорогах столиці було ліквідовано близько 600 кв. м аварійно-небезпечної ямковості. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

Зокрема, в повідомленні йдеться, що дорожні бригади працювали на вулицях: Червонопрапорна, Стратегічне шосе (Голосіївський район); Л. Руденко (Дарницький район); Електротехнічна, Леніна (Деснянський район); Броварський проспект (Дніпровський район); Берестецька (Оболонський район); бульвар Дружби Народів (Печерський район); Юрківська (Подільський район); Гаршина, Симиренка (Святошинський район); Народна (Солом’янський район) та багатьох інших.

Окрім того зазначається, що автодорівці також відновлювали асфальтобетонне покриття в місцях аварійних розриттів за адресами: вул. Малопідвальна, 5; Толстого, 1; на розі вул. Пугачова та Багговутівської тощо.

Зауважимо, загалом з початку року автодорівці ліквідували близько 17 тис кв. м ямковості на столичних автошляхах.

Також, працівники підприємств «Київавтодору» щоденно здійснюють заходи з приведення вулично-шляхової мережі міста в належний санітарний стан. Так, вручну та механізованим способом вже прибрали понад 748 км вулиць, що становить 62% від плану. Роботи триватимуть до Великодня.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/177763.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua