Хомутиннік певен, що продовжить впливати на фінансовий ринок

31 мар, 22:01

Варто нагадати, що Хомутиннік Юрійович в нинішньому парламенті займає більш низьку посаду, ніж під час правління Партії Регіонів. В принципі, керує він тепер лише частиною того департаменту, керівництвом якого займався в минулому. Олександр Риженков нині займає посаду голови окремого комітету, який вирішує значну частину питань, тісно пов’язаних з банками та фінансами.

Якщо вас цікавлять подробиці однієї з останніх зустрічей, то рекомендуємо почитати Хомутиннік Віталій Юрійович - інтерв’ю, в якому депутат відповідав на різні запитання, стосовно нинішньої ситуації в Україні. Також він запевнив, що з легкістю зміг передати частину своїх повноважень колезі.

Втім молодий політик розраховую продовжити впливати на Український фінансовий ринок навіть з своєї, вже непрофільної, посади. Також він підтвердив, що збирається вплинути на зміну дирекції Нацкомісії по врегулюванню ринків фінансових послуг та страхового бюро. Більш того, було сказано, що головою може стати Вадим Загребний, дуже близька людина Хомутинніка. Але, як відомо, результати можуть бути й іншими.

Зробити висновок з інтерв’ю можна простий – Віталій Юрійович впевнено почуває себе на новій посаді, він не впав у відчай й збирається зробити те саме, що робив й завжди – призвичаїтись до рішень більш сильних й продовжити впливати на різні важливі процеси. Наприклад, варто лише звернути увагу на те, що в нинішньому комітеті Хомутинніка налічується 26 депутатів, які розглядають досить важливі запитання. Часто навіть більш важливі за ті, якими займається комітет фінансів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/177929.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua