Резонансное убийство малолетней под Одессой: новые подробности

01 апр, 08:23

На Одещині суд виніс вирок двом вбивцям 11-річної дівчини. Школярка стала свідком зради як наречена її старшого брата тішилась з іншим. Щоб зберегти таємницю, пара задушила дівчину і зімітувала її зґвалтування. На винесення суворого вироку суду знадобилося 7 місяців.

Трагедія сталася у серпні минулого року. 11-річна школярка пішла пасти корів і не повернулася додому.

Люди покликали на допомогу сусідів і почали шукати дівчину. Згодом школярку знайшов її брат. Вона лежала в кущах і вже хрипіла.

Руслан Смещук, кореспондент Надзвичайних Новин:

Школярку шукали півгодини. І врешті знайшли на краю села. 11-річна дівчина була не при тямі, але ще дихала. Люди відвезли її до лікарні.

Вже в лікарні медики зрозуміли – дівчину хтось душив. Вже за добу правоохоронці арештували підозрюваних. Як виявилося, школярка стала свідком зради – побачила наречену свого брата з іншим хлопцем. Аби дівчина нічого і нікому не розповіла, пара почала душити її металевим дротом.

Юрій ПРЕСУХА, в.о начальника Роздільнянського РВ міліції Одещини:

Ця 11-річна дівчина застала співмешканку свого брата з другим хлопцем. Після чого розказала що розповість всім. І тоді 19-річний хлопець наздогнав її та повалив на землю, а 16-річна почала душити її дротом.

Пара не тільки душила дівчину, а й зняла з неї білизну, аби все було схоже на зґвалтування. Пізніше експертиза довела, що наруги над дівчиною скоєно не було.


Федір БУЛАТ, батько дівчини:

Нашли її. Юбка була роздерта. На неї повно комарів. А я її кричав – Танечка не умирай.

Вироком Феміди наречена-зрадниця отримала 12 років тюрми, а її коханець 14. Мешканці порадили вбивцям залишатися за ґратами назавжди, інакше на волі за вбивство дитини їм доведеться відповісти сповна.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/177946.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua