Жесткие меры: в Киеве пообещали разобраться с беспредельщиками

02 апр, 00:03

У Державтоінспекції обіцяють жорстко реагувати на проведення нелегальних гонок у столиці, але, в той же час, радять стрітрейсерам Києва їхати на автодром "Чайка".

"Несанкціоновані змагання представляють велику небезпеку як для самих учасників перегонів, так і глядачів, які збираються подивитися на дійство. Гонки, які проводяться з порушенням всіх можливих вимог, часто призводять до непоправних наслідків", - наводить слова начальника Департаменту Державтоінспекції МВС України Анатолія Сіренко прес-служба відомства.

"Я не дозволю перетворити дороги столиці на траси для вуличних гонок. Закликаю як організаторів, так і учасників подібних заходів проводити змагання на спеціально обладнаній для цього території з дотриманням законодавства. У Києві, наприклад, чудово пристосований для цього автодром "Чайка", на якому всі бажаючі можуть помірятися своїм умінням і силами транспортних засобів", - зазначив Сіренко.

Крім того, він попередив усіх стрітрейсерів про відповідальність перед законом.

"Попереджаю кожного любителя швидкісної їзди: за участь у нелегальних перегонах доведеться відповідати за законом. Працівники ДАІ будуть невідкладно і жорстко реагувати на подібні порушення", - запевнив Сіренко.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/178013.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua