Таинственное исчезновение юного киевлянина (ВИДЕО)

03 апр, 04:33

Пішов з дому і не повернувся. Батьки 17-тирічного Андрія благають усіх небайдужих допомогти знайти їхнього сина, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

30 березня хлопець поїхав на співбесіду щодо роботи. Відтоді від нього жодних новин. Телефон вимкнений. А єдина зачіпка, що могло статися з хлопцем – це незнайомець, який пропонував Андрієві заробіток.

Парубок не тільки навчався, а й займався боксом, мав купу друзів та захоплень. І навіть встигав працювати. Тим паче, для великої родини, що мешкає в одному зі столичних гуртожитків, гроші ніколи не бувають зайвими.

Андрій роздавав рекламні листівки біля метро. Так було і минулої п'ятниці. Саме тоді до нього і підійшов незнайомець, котрий запропонував більший заробіток. Кур'єром за 250 грн на день.

Обговорити всі деталі чоловік запропонував за кілька днів. Зустрітись домовились біля станції метро "Мінська". Туди і поїхав хлопець, після чого зник.

Батьки не уявляють, що хлопець міг втекти та не відповідати на телефонні виклики рідних і друзів. Для цього, кажуть, не було жодних підстав. Тому певні, що сина, заманивши роботою, просто могли викрасти.

Колега, який був свідком першої розмови, запам'ятав лише загальні прикмети чоловіка. Солідно вдягнений, приблизно 180-190 см зростом, обличчя кругле, на голові невеличка лисина.

Нині міліція шукає відео з прилеглих до місця зустрічі камер спостереження.

І правоохоронці, і рідні Андрія звертаються до всіх небайдужих, хто впізнав зниклого, а, можливо, бачив у неділю, 30 березня, біля метро "Мінська" в компанії незнайомця – повідомити про це міліцію чи хоч би журналістів. Важливою може виявитися будь яка інформація.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/178104.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua