Налоговая агитирует граждан декларировать свои доходы

04 апр, 12:49

Працівники ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві разом з волонтерами активно проводять агітаційну масово-роз’яснювальну роботу щодо декларування доходів серед населення. Днями вони завітали до Солом’янського торгівельно-розважального комплексу  «ТРЦ Більшовик» та «Комфі» аби розповісти відвідувачам торгівельних центрів та пересічним громадянам про важливість декларування майна та отриманих доходів.

           

Знайомлячись з основами декларування кожен слухач отримував друковані листівки, буклети з корисною інформацією щодо особливостей подання декларації та отримання права на податкову знижку.

           

Бажаючих ознайомитись з важливою інформацією було багато. Зокрема, під час спілкування мешканці Солом’янського та інших районів, а також гості столиці цікавились окремими питаннями, на які працівники податкової інспекції надавали вичерпні відповіді.

           

Працівники торгівельного центру «Комфі» з розумінням поставилися до необхідності широкого інформування громадськості та з радістю підтримали всеукраїнську кампанію та розмістили соціальну рекламу, а саме брошури з інформацією у приміщенні центру.

           

Шановні мешканці Солом’янського району, долучайтесь до кампанії декларування! Залишилось небагато часу!

           

Кампанія декларування завершується 30 квітня 2014 року.

           

Приходьте вже сьогодні до Центру обслуговування платників при ДПІ у Солом’янському районі м. Києва за адресою: вул. Смілянська, 6 або телефонуйте за номером:245-85-15.

           

Сьогодні декларацію можна подавати будь-яким зручним для громадян шляхом: особисто, поштою або через мережу Інтернет.

           

В свою чергу серед висловів пересічних громадян працівники агітаційних мобільних бригад почули теплі слова підтримки нашої держави шляхом доведення до контролюючих органів сум отриманих доходів та свідомого наповнення бюджету сплаченими податками.

 

ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/178201.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua