Под Киевом задержали вооруженных парней на БМВ

06 апр, 06:02

За минулу добу під час нагляду за дорожнім рухом працівниками ДАІ Вінниччини виявлено ряд правопорушень та злочинів скоєних на території області. Протягом доби задокументовано два випадки керування автомобілем, свідоцтва про реєстрацію яких мають ознаки підробки. Так в м. Вінниця і смт. Чернівці було зупинено та доставлено на арештмайданчик автомобілі "Мерседес-бенц" та "Фольцваген Гольф" водії яких пред’явили працівникам ДАІ свідоцтва про реєстрацію, що мають ознаки підробки. По даним фактам інформацію внесено в єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 358 КК України. 

В Ямпільському районі під час проведення розшукових заходів спрямованих на виявлення та затримання невідомої особи, яка скоїла незаконне заволодіння мотоциклом "ИЖ-49", працівниками ДАІ було затримано 22 річного, раніше судимого, жителя м. Ямпіль, який скоїв викрадення транспортного засобу. Інформацію внесено в єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 289 КК України. Під час нагляду за дорожнім рухом в с. Перемога, Козятинського району було зупинено автомобіль БМВ 525, який прямував напрямку м. Київ.

Під час спілкування з водієм було встановлено, що пасажири та водій перевозять пристрої схожі на пістолети з гумовими кулями, один з яких марки "SCHMEISSER" кал. 9 мм та ніж з ознаками холодної зброї без відповідних дозвільних документів. На місце поді було викликано слідчо-оперативну групу Козятинського РВ для проведення подальшої перевірки.

vinbazar.com 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/178247.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua