На Крещатике в Киеве снова появится легендарное пианино

07 апр, 06:32

7 квітня, об 11.00, на Хрещатику, 32 відбудеться відкриття нового музичного сезону "Піаніно на Хрещатику" в рамках інформаційно-комунікаційного простору "Хрещатик, 32 Open Air". Про це повідомив заступник директора Департаменту містобудування та архітектури Андрій Вавриш, передає УНН з посиланням на прес-службу КМДА.
 
"Ми відновлюємо традицію створення комфортного середовища у столиці. За підтримки громадської організації "Київ. Стратегія 2025" ми повертаємо піаніно на центральну вулицю міста. "Хрещатику, 32 Open Air"- місце, яке запам'яталося киянам літніми концертами, виступами гуртів та запальними танцями під звуки піаніно. Цей простір збирає та об'єднує абсолютно різних людей, які на час відпочинку стають єдині, - зазначив Андрій Вавриш.

Відкриватиме новий музичний сезон на "Хрещатику, 32 Open Air" 21-річна піаністка, студентка п'ятого курсу національної музичної академії, "Муза Майдану" Антуанетта Міщенко.

Нагадаємо, піаніно на Хрещатику з'явилося влітку минулого року. З настанням холодів громадський діяч Федір Баландін забрав піаніно на зимові канікули до кнайп-клубу "Купідон".

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/178266.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua