В Киеве «выживут» только «адекватные» рестораны

09 апр, 08:23

Протягом останніх місяців в Києві закрилося близько 40 ресторанів і кафе. Зменшилася і кількість бажаючих відпочивати і харчуватися в ресторанах і кафе. Експерти вважають, що це тільки початок. Як повідомляє «5 канал», серед перших, хто постраждав - ресторани і кафе центру міста. Їх власники понесли чималі збитки у дні протистояння на Майдані і вулиці Грушевського. Багатьом доводилося закриватися на кілька днів.

Експерти впевнені, - більше всього страждають ресторани VIP-сегмента - великий відсоток їх відвідувачів, чиновників і бізнесменів, зараз взагалі виїхали з країни.

 За прогнозами експертів, насамперед вистоять ресторани з гарним обслуговуванням, власною концепцією, смачною кухнею та адекватними цінами. А ось конкурувати знижками, вважають - шлях в нікуди. І жартують - біда об'єднує, тому ресторатори, замість того, щоб конкурувати, домовляються між собою про єдині дії. Адже велика біда для рестораторів зараз - збільшення орендної плати. Через валютні коливання ціни на приміщення суттєво підскочили - адже більшість орендних договорів прив'язані до курсу долара.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/178414.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua