Госфининспекция нашла нарушений на 5 млн грн

10 апр, 11:35

Держфінінспекція України на виконання постанови Кабінету Міністрів України № 65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету» проводить перевірки достовірності кредиторської заборгованості з оплати товарів, робіт і послуг у розпорядників та одержувачів коштів державного і місцевих бюджетів.

 

Зокрема, упродовж минулого тижня (з 28.03.2014 по 02.04.2014) під час контрольних заходів не підтверджено кредиторської заборгованості на загальну суму більш як 5 млн грн.

 

Так, Інститут біоколоїдної хімії ім. Ф. Овчаренка НАН України (м. Київ) завищив кредиторську заборгованість за придбання спецустаткування для проведення наукових (експериментальних) робіт на загальну суму 980 тис. грн. Зокрема, під час контрольного заходу контрагенти не підтвердили суми заборгованості на 125 тис. грн. Ще один контрагент, перед яким інститут має кредиторську заборгованість на суму 854 тис. грн, відсутній за юридичною адресою.

 

В Івано-Франківському обласному управлінні лісового та мисливського господарства не підтверджено достовірності кредиторської заборгованості на суму 1,2 млн грн за придбання 8 тракторів «Беларус - 82.1», оскільки на момент проведення перевірки техніка була повернута постачальникові.

 

Не підтверджено кредиторської заборгованості на суму понад 400 тис. грн у Виконавчому комітеті Старокостянтинівської міської ради (Хмельницька область). Її посадові особи не надали фінінспекторам первинних документів, які б підтверджували виконання капітального ремонту доріг та придбання комп'ютерної техніки.

 

Після завершення перевірок достовірності кредиторської заборгованості про їх результати Держфінінспекція повідомить громадськість.

 

Прес-служба Держфінінспекції України


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/178521.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua