Сколько может заработать Киев при правильном подходе

11 апр, 06:33

Київ може заробляти на МАФах, парковках та зовнішній рекламі близько 1,7 млрд грн на рік. Додатковий дохід, на думку експертів, можуть принести легалізація таксі та оптимізація маршрутної наземної мережі.

Столиця може значно збільшити надходження до міського бюджету за рахунок регламентації діяльності малих архітектурних форм, парковок, наземних маршрутних автоперевезень, а також розміщення зовнішньої реклами. На цьому наголошує голова ради Київської муніципальної асамблеї Іван Салій, - повідомляє «ГолосUA».

За його словами, впровадження електронного обліку розміщення МАФів та плати за оренду землі ліквідує тіньові схеми і забезпечить надходження в розмірі близько 500 млн гривень на рік.

Також посилення заходів з моніторингу рекламних конструкцій та їх паспортизації, установка диференціальної тарифікації та інвентарного обліку дозволять отримати на зовнішній рекламі і рекламі на транспорті до 0,5 млрд гривень в рік.

Окрім того, Іван Салій повідомив, що передача комерційним структурам функцій управління платними парковками приверне в муніципальну скарбницю 600-700 млн гривень.

Додатковий дохід можуть принести легалізація таксі та оптимізація маршрутної наземної мережі.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/178563.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua