Налоговая проводит масштабную разъяснительную работу

11 апр, 11:42

Кожного року з 1 січня до 1 травня проходить кампанія декларування. Фахівці територіальних органів Міндоходів проводять масштабну інформаційно – роз’яснювальну роботу серед різних верств населення.

           

На день відкритого декларування податківці Солом’янського району запросили студентів четвертого курсу факультету міжнародної економіки Національної академії управління. Заступник начальника інспекції Наталя Роговенко розповіла присутнім про важливість кампанії Декларування, яка окремою статтею визначена обов’язком громадянина в Конституції України. «Важливість цієї кампанії також полягає в тому, що держава дає можливість кожному громадянину свідомо у будь – який час виконати свій громадянський обов’язок», - зауважила Наталя Іванівна. Кваліфіковані спеціалісти провели зі студентами пізнавальну лекцію про особливості та порядок подання Декларації, звернули увагу на питання про використання податкової знижки, розказали про функції Центру обслуговування платників. Гості були вражені почутим та здивовані побаченим. Ніхто навіть не здогадувався, скільки корисного можна дізнатись відвідавши Центр.

           

Під час зустрічі студенти отримували чіткі та змістовні відповіді на всі запитання, які виникали. «Свято в податковій було відчутно одразу після того, як ми переступили поріг інспекції. Центр обслуговування був прикрашений кульками з малюнком кампанії декларування і це створювало атмосферу урочистості. Ми дізнались багато цікавого, познайомились з приємними та обізнаними у своїй справі людьми, які з батьківською турботою розповідали нам про Декларування», - зауважила староста групи Самойленко Анна. Наприкінці відвідувачі подякували за цікаву і корисну розмову. На згадку кожен отримав буклет «Декларуй - Україну будуй» та сувеніри.

 

 

ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/178615.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua