Любимое киевскими водителями ГАИ может попросту исчезнуть

12 апр, 06:03

ДАІ України може зазнати значних змін та бути перейменована в Дорожню поліцію в рамках реорганізації Міністерства внутрішніх справ, повідомив начальник департаменту Державної автомобільної інспекції МВС України Анатолій Сіренко.

"МВС планує повний перегляд штатної структури... Можливо, Державна автоінспекція буде Дорожньою поліцією", - сказав він на брифінгу в Києві в п'ятницю.

Також чиновник підкреслив він підкреслив, що все це відбуватиметься в рамках реорганізації, і на сьогодні ДАІ вже подала свої пропозиції щодо реформування в Міністерство внутрішніх справ.

"Неважливо, як буде називатися Державтоінспекція, це лише пропозиція", - сказав Сіренко.

На прес-конференції також було оприлюднено звернення начальника департаменту ДАІ до особового складу Державтоінспекції, в якому, зокрема, йдеться про те, що за недбале ставлення до своїх професійних обов'язків і корупційні дії передбачено суворе покарання.

"Покарання будуть стосуватися не тільки працівника, який вчинив правопорушення, але і його керівників", - йдеться у зверненні начальника департаменту ДАІ.

Мова, зокрема, йде про те, що співробітник ДАІ, який взяв хабар, буде звільнений з органів внутрішніх справ, а керівник його, безпосередній начальник, буде понижений у посаді або йому буде оголошено про неповну службову відповідність.

"Наше завдання - відновити довіру людей в суспільстві до співробітників Державтоінспекції і змінити негативне ставлення до нашої служби",- зазначається у зверненні начальника ДАІ.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/178640.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua