Миндоходов Донетчины: следственно-оперативными подразделениями в бюджет направлено более 16 млн. грн.

15 апр, 13:08

За 3 місяці 2014 року оперативно-слідчими підрозділами фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Донецькій області закінчено і направлено до суду кримінальні провадження за 16 матеріалами. До бюджету стягнуто більше 16 млн. грн.

 

Загалом у першому кварталі поточного року в наслідок оперативно-розшукових заходів розпочато 58 кримінальних проваджень, у тому числі 14 – у сфері держзакупівель та 7 – у сфері зовнішньоекономічної діяльності.

 

Протягом цього періоду зареєстровано 40 кримінальних правопорушень за фактами ухилення від сплати податків. Виявлено 8 кримінальних правопорушень з використанням новітніх технологій.

 

Окрім того, припинено діяльність одного конвертаційного центру. За фактами використання фіктивних суб'єктів підприємницької діяльності стягнуто 7,9 млн. грн.

 

Ця робота проводиться в рамках реалізації першочергових завдань органів Міндоходів, зокрема у напрямку ліквідації «податкових ям», кримінальних схем та конвертаційних площадок, що використовуються для виведення коштів з бюджету.

 

Прес-служба ГУ Міндоходів у Донецькій області


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/178813.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua