Безжалостное убийство друга в Киеве

17 апр, 06:33

Застрелив приятеля, коли той прийшов у гості. В Києві двоє друзів чогось не поділили між собою, і як наслідок - старший натиснув на гачка.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Вбивство сталося за дверима цієї квартири. Що не поділилил двоє приятелів, невідомо. Утім, старший застрелив молодшого.

40-річний і п'ятдесятисемирічний друзі мешкали в сусідніх будинках на вулиці Райдужній. Ігор нещодавно закінчив ремонт у квартирі Петра - так і потоваришували. Про господаря сусіди розповідають: він чорнобилець, колишня дружина, діти й онуки мешкають за кордоном. Войовничим ніколи не був, хіба що міг хильнути зайвого.

- Нормальний человек был, пил?

- Выпивал. От Пети агрессии никакой никогда не было.

Ольга Данилівна, сусідка затриманого:

- Дня три він ходить, поп'є, потом йому робиться плохо, давлєніє, і він не п'є, наоборот, боліє. Він нормальний чувак був.

Того дня сусіди нічого не чули. Стривожилися вже коли на поверсі було повно міліції. Тоді й з'ясували - завжди спокійний Петро застрелив людину.

Ольга Данилівна, сусідка затриманого:

- Пістолетом, у нього був пістолет, пістолет ми знали, що у нього був, бо він їм хвастався всєгда. Він застрелив його прямо в живіт.

Володимир Блішун, співробітник Дніпровського відділу ДСО м. Києва:

- Мы приехали, он уже был мертв, но мы приехали минуты две. Быстренько. Было кровоизлияние в середину живота, он признался, что застрелили, что у них неприязнь виникла, он сказал, что пистолет купил, чтоб сделать себе суцид. Браунинг 6,4 калибр, дамский пистолет.

Чому посварилися чоловіки - невідомо. Утім, про вбитого кажуть - він не працював, пиячив, ще й людей обдурював.

Зинаїда, двірничка:

- Він неблагополучний, цей чоловік, він сидів, чоловіка попросив мобілку - не отдав, він облапошував людей, на тому тижні до нього приходили, за 5 тисяч мобілку забрав - не знаю в кого, він постоянно обкрадав, і цього мужчину, которого він учора, якщо його обвинуватять, то він у нього тоже мобілку забрав, він ніде не робив, пив.

Підозрюваного затримали. Йому загрожує до 15 років ув'язнення.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/178890.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua