Представлены начальники следственного управления финансовых расследований в Донецкой области

17 апр, 14:51

16 квітня відбулося офіційне представлення нових начальників слідчого управління фінансових розслідувань та оперативного управління Головного управління Міндоходів у Донецькій області. Нових керівників представила начальник Головного управління Міндоходів у Донецькій області Вікторія Іванівна Луценко.

 

Виконуючим обов'язки заступника начальника - начальника слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Донецькій області призначено полковника податкової міліції Євгена Федоровича Азарова. Посаду виконуючого обов'язки начальника оперативного управління ГУ Міндоходів у Донецькій області посів полковник податкової міліції Віталій Михайлович Перунін.

 

Обидва керівника починали свою трудову діяльність в органах податкової міліції, за роки багаторічної служби продемонструвавши небайдуже ставлення до виконання трудових обов'язків, високий професіоналізм, твердість характеру.

 

У своєму виступі вони відзначили, що націлені наполегливо працювати на благо економічного процвітання нашого регіону та країни в цілому. Вся робота, у першу чергу, буде спрямована на відшкодування завданих державі збитків, оскільки це не просто недоотримані бюджетом кошти, це - загроза національній безпеці України.

 

Прес-служба ГУ Міндоходів у Донецькій області


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/178954.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua