Гарик Кричевский снова отличился

23 апр, 12:00

Відомий співак Гарік Кричевський  завітав до ДПІ у Шевченківському районі столиці на підтримку кампанії "Декларування – 2014"!

 

Днями до ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві завітав український автор-виконавець пісень у стилі шансону, Заслужений артист України, неодноразовий Лауреат премії «Шансон року» -  Гарік Кричевський.

Як і багато років поспіль, Георгій Едуардович не залишився осторонь важливих суспільних подій та виступив з підтримкою щорічної кампанії декларування доходів громадян. Відомий шоу-мен завітав до податкової інспекції з метою не просто виконати свій громадянський обов’язок та подати декларацію про майновий стан і доходи, але і як публічна людина, власним прикладом закликати всіх до чесного декларування доходів. 

«Я щорічно відвідую податкову інспекцію та подаю декларацію про свій майновий стан та отримані доходи. Тут працюють приємні, кваліфіковані працівники, які завжди готові допомогти у вирішенні будь-якого питання, проконсультують і нададуть практичну допомогу. Вважаю, що саме зараз, в цей нелегкий для країни час, потрібно всім чесно та прозоро декларувати свої доходи, адже кожна копійка, яка надходить до бюджету у майбутньому приведе нас із вами до стабільності та добробуту!" - зазначив пан Кричевський у інтерв’ю телеканалу "Тоніс" .

Звертаємо Вашу увагу, що цьогорічна кампанія наближається до завершення. Аби встигнути задекларувати свої доходи, отримані протягом 2013 року необхідно до 1 травня завітати до Центрів обслуговування платників органів Міндоходів України та подати Декларацію про майновий стан і доходи.

Дякуємо всім свідомим та добропорядним громадянам України, адже завдяки Вам ми маємо надію на краще майбутнє. Ми працюємо саме для Вас!

 

 ДПІ Шевченківського району  ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/179290.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua