ГНИ в Шевченковском районе ГУ Миндоходов в Киеве продолжает налаживание сотрудничества с деловыми кругами

23 апр, 18:07

Основним завданням, що виконується Центром обслуговування платників ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві є забезпечення комфортних умов, наближених до європейських стандартів, для обслуговування платників, шляхом постійного удосконалення процесу прийняття та обробки запитів на отримання адміністративних послуг та консультаційної допомоги платникам. Дана співпраця є запорукою отримання позитивного результату та налагодженню співробітництва між органами доходів і зборів та бізнесменами.

 Для зручності клієнтів у ЦОП оформлені інформаційні та тематичні стенди зі зразками заповнення заяв, податкової звітності та актуальною інформацією про зміни в оподаткуванні. Варто зауважити, що наразі користується попитом серед клієнтів тематичний стенд «Декларування доходів громадян».

 Для відвідувачів  обладнано додатково місця для очікування та для роботи із запитами на публічну інформацію, забезпечено доступ до офіційного веб-сайту органів доходів і зборів шляхом розміщення у холі ЦОП персонального комп’ютера, а також функціонує зона Wi-Fi з вільним доступом до мережі Інтернет.

 Крім того, ЦОП надає додаткові послуги, серед яких – видача патентів, взяття на облік реєстраторів розрахункових операцій, реєстрація книг обліку доходів і витрат, звірка по податках та зборах, внесення до реєстру неприбуткових організацій, отримання ЕЦП та багато інших. Надаються також супутні безоплатні послуги, зокрема копіювання документів, видача бланків звітності, ламінування та ін.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ Міндоходів м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/179297.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua