Киевские налоговые ведут активную работу с гражданами и анализируют результаты этой работы

23 апр, 18:28

Відповідно до законодавства про звернення громадян в ДПІ у Шевченківському районі ГУ Мін доходів у м. Києві ведеться постійна робота щодо організації особистого прийому громадян керівництвом. Особлива увага приділяється вирішенню питань з якими звертаються платники податків на особистому прийомі у керівництва ДПІ. Так для вирішення даних питань залучаються провідні фахівці профільних підрозділів для надання відповідної інформації та разом з керівництвом відшуковують найкращі шляхи вирішення проблемних питань, які турбують клієнтів, що перебувають на обліку в ДПІ.

З метою узагальнення проблемних питань щомісячно здійснюється аналіз та надаються пропозиції керівництву щодо змін, які позитивно впливатимуть та попереджуватимуть виникнення однорідних питань та виникнення  подібних ситуацій у майбутньому.

Так протягом січня-березня 2014 року посадовими особами ДПІ проведено 2 особисті прийоми громадян. Звертались 2 представники юридичних осіб. Звернення стосувались питання сплати авансового внеску з податку на прибуток. Платникам надано роз’яснення згідно норм чинного законодавства.

Проблемні питання вирішені та повторних звернень у звітному періоді не було.

Для порівняння у відповідному періоді 2013 року посадовими особами ДПІ в приймальні громадян було проведено 17 особистих прийомів громадян.

Нагадуємо, що попередній запис на прийом проводиться щоденно з 9-00 до 18-00 за тел. 482-34-83 та за адресою: вул. Багговутівська, 26, кімната 100 “Приймальня громадян”

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ Міндоходів м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/179300.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua