Работодатели Шевченковского района г. Киева уплатили государству почти 1,5 млрд грн единого взноса

23 апр, 18:38

За результатами березня 2014 року від суб’єктів господарювання, які зареєстровані в ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві до бюджету надійшло майже 504 мільйони гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Всього, станом на 1 квітня поточного року  у ДПІ зареєстровано 63 570 страхувальників, з яких 11 512  –  це фізичні особи-підприємці, а 52 058 – юридичні особи.

Загалом, за статистичними даними, протягом першого кварталу 2014 року різними типами суб’єктів підприємницької діяльності було сплачено до державного бюджету  1 мільярд 434 мільйони гривень.

Варто зауважити, що результати надходжень єдиного соціального внеску свідчать про вжиття комплексу організаційних та практичних заходів, які були спрямовані на підтримку платників єдиного внеску і створення умов для зручності для здійснення цього платежу.

Нагадуємо, що отримати консультації з питань застосування норм  законодавства з питань нарахування та сплати ЄСВ від працівників управління обслуговування платників можна за телефоном 238-92-54, або за телефоном 238-02-64.

Також нагадуємо, що Ви можете скористатись Загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом Міндоходів, який знаходиться за адресою http://zir.minrd.gov.ua

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ Міндоходів м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/179305.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua