Налоговая тщательно проверяет правомерность возмещения НДС

23 апр, 18:41

Першочерговим завданням для оперативних та слідчих підрозділів органів доходів і зборів є ліквідація існуючих кримінальних схем ухилення від сплати податків, а також недопущення використання таких схем в майбутньому. Пріоритетом у діяльності є не кількість кримінальних виробництв, а своєчасне стягнення завданих державі збитків та створення умов для ведення чесного бізнесу.

Нагадаємо, що у березні поточного року Першого заступника Міністра доходів і зборів Ігор Олегович Білоус звернувся до представників бізнес-спільноти із попередженням щодо наслідків подання недостовірної звітності та використання шахрайських схем у своїй діяльності. Зокрема було оголошено тотальну боротьбу з розкраданням податку на додану вартість.

На територіальному рівні, протягом січня – березня 2014 року, співробітниками оперативного управління ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві було викрито 4 факти незаконної заявки на бюджетне відшкодування податку на додану вартість, 3 з яких викрито саме у березні 2014 року.  Державному бюджету ці «оборудки» могли б коштувати більш ніж 27 мільйонів гривень! За даними справами обліковано 3 кримінальні правопорушення на загальну суму 18 млн. 208 тис. гривень!

Шановні платники податків! Міністерство доході в і зборів України та його територіальні органи демонструють прозорість та відкритість перед бізнесом! Навзаєм ми розраховуємо на чесну відповідь – добровільну сплату усіх належних податків!

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ Міндоходів м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/179307.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua