Жестокий гоп-стоп в Киеве: новые подробности

25 апр, 07:43

Оперативники Печерського райуправління столичної міліції затримали групу чоловіків, які відібрали у жінки значну суму грошей.

У відділенні одного з комерційних банків столиці жінка отримала чималу суму. Поклала гроші в сумочку, поставила її поряд з водійським сидінням, а сама сіла за кермо. Коли жінка їхала по Набережній-Хрещатицькій, світле таксі обігнало та перегородило дорогу її автомобілю. З машини вискочили троє незнайомих чоловіків і підбігли до жертви. В той час, як один з нападаючих проколював шини, а інший бив стекла машини, третій схопив сумку з грошима. Отримавши бажане, зловмисники сіли у своє таксі й виїхали. У сумці було близько 60 тисяч гривень.

Жінка швидко вгамувала шок й викликала міліцію. Слідчо-оперативна група Печерського райуправління столичної міліції, яка прибула на місце протягом лічених хвилин, швидко оцінила ситуацію. Був введений план «Перехоплення», про зухвале пограбування та прикмети підозрюваних стало відомо всім патрульним, працівникам ДАІ, черговим частинам міліції і т.д.. На жаль, затримати автомобіль грабіжників «гарячим слідом» не вдалося.

Завдяки наявності в машині потерпілої відеореєстратора, а також чітким і професійним діям правоохоронців, вже через дві доби нападники були встановлені. За підозрою у скоєнні цього злочину оперативники карного розшуку затримали трьох чоловіків, 42, 30 і 27 років, мешканців різних областей України.

Вони вибрали жертву, коли остання отримувала гроші в банку. Враховуючи, що вона була одна, без супроводу та охорони, і, крім того, поклала сумку на сидіння авто, тобто в легко доступне місце, грабіжники провернули лиходійську комбінацію. Підозрювані в даний час затримані і знаходяться в СІЗО. По даному факту розпочато кримінальне провадження по ч. 2 ст. 186 «Грабіж». Призначено ряд слідчих дій.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/179412.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua