В Киеве декларирование доходов стало делом чести

25 апр, 11:00

Процес декларування доходів громадян є одним із найважливіших напрямків податкової політики. Сплата податків у цілому світі є питанням престижності і честі. Тому декларувати свої доходи та сплачувати податки необхідно, бо змінити життя на краще можливо лише маючи стабільний і наповнений бюджет.

Щоб донести до людської свідомості потрібну інформацію фахівцями податкової інспекції Солом’янського району розроблена та  виготовлена власна друкована  продукція у вигляді брошур, буклетів, агітаційних листівок, яку розповсюджують серед громадян.

Платники дуже вдячні та з задоволенням читають корисну інформацію.

Кампанія Декларування – 2014 року добігає кінця, тому прикладаються усі зусилля для виконання важливого обов’язку кожного.

Всі відвідувачі Солом’янської податкової інспекції, незважаючи на вік, отримують достатньо уваги та належне обслуговування. Навіть малечі не доводиться нудьгувати, коли дорослі вирішують важливі справи.

Нагадаємо, що останній день подачі декларації про майновий стан і доходи 30 квітня 2014 року. При виникненні будь – яких питань запрошуємо відвідати ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві  і отримати кваліфіковані відповіді на них.

 ДПІ у Солом’янському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/179453.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua