Бандера добрался и до ночних клубов Киева (ФОТО)

27 апр, 00:29

У Києві увійшло в моду проводити тематичні вечірки та весілля.
Так зокрема після подій, що відбулися на Майдані у Києві, в моду увійшло влаштовувати "бандерівські" вечірки, а івент-агентства готові організувати корпоративи та весілля в МАЙДАНІВСЬКОМУ стилі - з шинами і палаючими бочками.
В одному з нічних клубів зокрема організували вечірку "Бендерівського шабашу".

"Ми вирішили пожартувати над російськими лженовинами, у яких чомусь дуже бояться міфічного Бандеру, там навіть плутають Бандеру з Бендерою. У нас буде лялька-піньята у вигляді "Беркутівця". Ми маємо намір переплюнути самого Кисельова, зокрема проведемо конкурс на "небилицю про майданівців", а спонсором заходу виступлять, природно, що Сполучені Штати америки", - розповідає жарттома організатор Дар'я Миколаєва.
Дрес-код - червоно-чорний, синьо-жовтий одяг або вишиванка. Вхід - до 50 грн, але, якщо дівчина на підборах прикотить шину, то таких обіцяють впускати безкоштовно.
За дотримання дрес-коду відвідувачів частуватимуть синьо-жовтими шотами. "Ідея меню - Єдність України. Пиво "Львівське" прекрасно поєднується з сухариками з Донбасу", - говорить Дар’я.
У моду також входять корпоративи та весілля в революційному стилі. "Мені довелося вести весілля у стилі Майдану. Молоді замовили кільця у формі шин. Весілля було в заміському ресторані друзів. Вони й бочки там установили, вогонь розпалили, вхід на територію облаштували мішками із піском. Самі були в українських строях, а у нареченої замість вуалі - прозора маска", - розповідає тамада Василь Панський.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/179524.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua