В Киеве средь бела дня было совершено дерзкое ограбление

28 апр, 01:03

Серед дня у Києві на пульт централізованого спостереження Святошинського районного відділу Державної служби охорони надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного магазину ювелірних виробів, де спрацювала кнопка термінового виклику міліції. Наряд групи затримання негайно виїхав на місце виклику.

Працівники міліції охорони з’ясували, що до торгівельного центру зайшов чоловік з молотком у руках. Торгівельний прилавок з ювелірними виробами розташовувався неподалік виходу. Як розповіла продавчиня, хлопець миттєво розбив молотком вітрину, згріб у сумку дорогоцінності та вибіг з приміщення.

Були оповіщені всі суміжні наряди міліції, які патрулювали район. Після нетривалих пошуків святошинські оперативники разом з нарядом групи затримання ДСО затримали чоловіка, схожого за прикметами на підозрюваного. Пізніше на затриманого прямо  вказала заявниця. У нього при поверхневому огляді виявили і вилучили ювелірні прикраси. Вага викрадених  золотих виробів склала майже 250 грамів.

27-річний затриманий приїхав до України з іншої держави наприкінці минулого місяця. Наразі правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до скоєння інших злочинів на території нашої країни.

УДСО при ГУ МВС України в місті Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/179551.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua