Все больше известных людей приобщаются к кампании «Декларирование-2014»

28 апр, 10:58

Днями, в рамках  кампанії "Декларування – 2014", до ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві завітав відомий письменник, журналіст, телеведучий, співак Дмитро Ілліч Гордон, який теж вирішив долучитися до публічного декларування доходів з метою закликати власним прикладом всіх громадян.

«Я громадянин України, публічна людина і щороку декларую отримані мною доходи, тому що вважаю, що це обов’язок кожної свідомої людини. Користуючись нагодою, я хочу закликати всіх наших співвітчизників: декларуйте доходи чесно і прозоро, адже він Вашого вибору сьогодні залежить наше майбутнє завтра. Не залишайтеся осторонь! Адже цим ми підтримаємо країну та приведемо економіку нашої держави до стабільності та процвітання»,- зазначив пан Гордон.

«Я вперше прийшов до Центру обслуговування і приємно вражений тією атмосферою, що тут панує. Повинен сказати, що тут працюють грамотні та професійні спеціалісти, які можуть допомогти у вирішенні будь-якого питання та роз’яснити як і що потрібно робити.» - поділився враженнями Дмитро Ілліч

Звертаємось до громадян, які ще не встигли подати декларацію про майновий стан і доходи, отримані у 2013 році та нагадуємо, що обов’язок з подання річної декларації про майновий стан і доходи виникає у разі отримання: окремих доходів, з яких при їх нарахуванні чи виплаті протягом 2013 року податок не утримувався; доходів від фізичних осіб, які не мають статусу податкових агентів (наприклад, дохід від надання нерухомості в оренду фізичній особі, яка не є суб’єктом підприємницької діяльності); іноземних доходів; доходів від двох і більше податкових агентів, і при цьому загальна річна сума оподатковуваних доходів, нарахованих (виплачених, наданих) такими податковими агентами не перевищує ста двадцяти розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного податкового року;

Адреса ЦОП ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві: пров. Політехнічний, 5-А телефон консультанта-модератора: 238-95-57. Будемо Вам щиро раді!

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ Міндоходів м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/179603.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua