«Юмор юмором, а доходы нужно декларировать серьезно и честно» - Владимир Моисеенко посетил ГНИ в Шевченковском районе

28 апр, 10:59

Нещодавно до ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві завітав  народний артист України, відомий гуморист Володимир Олександрович Мойсеєнко з метою долучитися до кампанії «Декларування – 2014» на ряду зі своїми колегами.

«Вже багато моїх колег побували у податковій інспекції та задекларували свої доходи, я теж ніколи не залишався осторонь таких подій. Тим більше у теперішній не простій ситуації всі свідомі люди, справжні патріоти своєї країни повинні подбати разом про своє майбутнє. Адже, кожна копійка, яку принесе бюджету декларування доходів, допоможе нашій  державі стабілізувати економіку  та підняти її до рівня заможних європейських країн» - зазначив Володимир Олександрович.

ДПІ у Шевченківському району ГУ Міндоходів у м. Києві закликає мешканців Шевченківського району не ухилятись від сплати податків. Адже від наповнення державного бюджету залежить наше майбутнє, тому щоб бути впевненому у завтрашньому дні приєднуйтесь до кампанії «Декларування-2014» та задекларуйте свої доходи сьогодні.

Нагадуємо, що цьогорічна кампанія наближається до завершення. Декларацію про майновий стан і доходи необхідно подати до 1 травня, завітавши до Центру  обслуговування платників, або скориставшись електронними сервісами за наявності електронного цифрового підпису.

Адреса ЦОП ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві: пров. Політехнічний, 5-А телефон консультанта-модератора: 238-95-57.

ДПІ Шевченківського району  ГУ Міндоходів у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/179604.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua