В рамках кампании Декларирование-2014 в ГНИ в Шевченковском районе столицы посетила Кадочникова Лариса Валентиновна

28 апр, 11:00

Днями до ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві завітала народна артистка України, лауреат Державної премії імені Тараса Григоровича Шевченка, артистка театру та кіно – Лариса Валентинівна Кадочникова. Артистка відома глядачам за роллю Марічки у фільмі «Тіні забутих предків» та багатьма іншими.

«Сама декларую доходи і всіх небайдужих громадян закликаю. Хочу запевнити, що в даному дійстві немає нічого складного, адже в податковій інспекції працюють кваліфіковані та приємні люди, які нададуть Вам відповідь на будь-яке запитання. Мені, наприклад, душе швидко роз’яснили весь порядок заповнення та подання декларації про майновий стан і доходи» - розповіла Лариса Валентинівна.

«Разом з тим, наше з Вами декларування своїх доходів принесе не аби яку користь державі, а в нинішній час це особливо важливо!» зауважила відома артистка.

Звертаємо увагу, що Декларацію про майновий стан і доходи можна подати не тільки особисто у Центрі обслуговування, а й в електронному вигляді за допомогою ключа електронного цифрового підпису, який безкоштовно надають органи Міндоходів.

Заздалегідь, дякуємо всім свідомим громадянам нашого району за свій внесок в бюджет країни!

 ДПІ Шевченківського району  ГУ Міндоходів у м.Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/179605.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua