В течение прошлой недели Госфининспекция не подтвердила кредиторской задолженности на 11,5 млн. грн.

29 апр, 11:25

Протягом минулого тижня (з 17.04.2014 по 24.04.2014) під час проведення контрольних заходів Держфінінспекція України не підтвердила кредиторської заборгованості у розпорядників коштів державного та місцевих бюджетів на загальну суму майже 11,5 млн. грн.

Так, в Управлінні інформаційних технологій та електронного урядування Дніпропетровської облдержадміністрації не підтверджено кредиторської заборгованості за капітальним видатками (придбання обчислювальних машин та приладдя до них, обладнання для відеоконференцій,  ай-пі телефонії) на суму 3,7 млн. грн. через повернення на час проведення перевірки товарів постачальникам.

У Головному управлінні Держземагентства у Херсонській області не підтверджено кредиторської заборгованості щодо виконання робіт із землеустрою на загальну суму 2,2 млн. грн. через ненадання контрагентом документів, що підтверджують факт виконання робіт з визначення координат автономними супутниковими методами.

Як повідомлялося раніше, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.03.2014 № 65 "Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету" Держфінінспекція України проводить перевірки достовірності кредиторської заборгованості з оплати товарів, робіт і послуг у розпорядників та одержувачів коштів державного і місцевих бюджетів. Від початку проведення таких перевірок не підтверджено кредиторської заборгованості на загальну суму майже 64,3 млн. грн.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/179688.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua