В Киеве ночью будут массовые проверки

01 май, 00:13

Під час спецнавчань у Києві у ніч з 30 квітня на 1 травня інспектуватимуть бомбосховища, бювети питної води, а також на бойових машинах шукатимуть найкоротші шляхи переміщення від одного району столиці до іншого.

Про це повідомив голова КМДА Володимир Бондаренко в ефірі телеканалу «Україна», передає Укрінформ.

«У плані підготовки до оборони міста Києва ми проводимо деякі заходи. Це, наприклад, повна інспекція сховищ, у яких може розміститися цивільне населення Києва, у тому числі спецсховищ на підприємствах. Ми також проведемо перевірку бюветів питної води на випадок пошкодження великих водопроводів», - сказав він.

Бондаренко уточнив, що підрозділи, які переміщуватимуться на спецтехніці, матимуть на меті знайти найкоротші шляхи від одного району столиці до іншого. «Вони дійдуть у центр Печерська, там де знаходяться урядові установи, там розташуються певні їх сили і після завершення навчання повернуться до місць своєї дислокації», - пояснив він.

Голова КМДА наголосив: війська Міноборони не мають до цих навчань жодного відношення. «Ми працюємо з тими підрозділами управління державної охорони та внутрішніх справ, які повинні захистити населення у разі якихось подій. Тому сьогодні ми спробуємо відпрацювати пересування цих підрозділів», - зауважив Бондаренко.

Він також ще раз звернувся до мешканців столиці і попросив поставитися до проведення таких навчань з розумінням.

Нагадаємо, у ніч з 30 квітня на 1 травня у Києві відбуватимуться тактико-спеціальні навчання за участю підрозділів оборони, сформованих з міліціонерів і військових.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/179830.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua