Не поделили девушку: новые подробности стрельбы в Киеве

03 май, 22:57

Співробітники київської міліції заарештували двох жителів столиці та області, які посварилися через дівчину і стали стріляти по припаркованих автомобілях.

Один із хлопців - 20-річний киянин, працює в прокаті веломобілів на Троєщині. Після роботи молодий чоловік взяв два веломобіля і відправився відпочивати з дівчиною та друзями. На відпочинку молоді люди випивали і додому почли збиратися лише до третьої години ночі. Хлопець пішов провести свою дівчину додому.

Як з’ясувалося, поблизу будинку киянку очікував її старий друг, з яким у юнака і виник конфлікт. Хлопці почали сваритися, в результаті чого киянин витягнув пневматичний пістолет і став стріляти. Відповідно, інший молодий чоловік, житель Київської області, дістав предмет, схожий на револьвер.

Після того, як хлопці зрозуміли, що стріляти один в одного не зможуть, то почали стріляти в автомобілі, припарковані біля дитячого майданчика. На щастя, в цей момент в авто нікого не було і самі стрілки з молодою дівчиною не постраждали. Зараз стрілки арештовані і розпочато розслідування за статтею хуліганство. Тепер підозрюваним за цю розвагу загрожує до 5 років за гратами.

Останнім часом у столиці досить часто відбуваються інциденти зі стріляниною. Так, у квітні цього року в дільничний міліціонер заарештував п'яного киянина, який стріляв по вікнах житлового будинку, а потім намагався втекти від правоохоронців.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/179882.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua