«Глазами ребенка о бюджете страны»: итоги первого этапа

05 май, 12:32

Як і зазвичай, в ДПІ у Шевченківському районі м. Києва особливу увагу приділяють роботі з молодим, підростаючим поколінням задля своєчасного початку формування високої економічної грамотності та культури у школярів – майбутніх платників податків і вважають її такою ж важливою, як адміністрування податків, оскільки виховання сумлінного платника податків починається з дитинства.

Цього року вже не вперше Державна податкова інспекція у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві провела Перший (районний) етап Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни – 2014». Вже вкотре дивують нас своїми талантами юні майстри слова та пензля, а в цьому році і нового напрямку - комп’ютерної графіки і анімації, не дитячим розкриттям теми (фото).

По цьогорічних роботах, що надійшли на конкурс, журі зробило загальний висновок, що діти досить добре орієнтуються в сьогоденні і на відміну від багатьох дорослих розуміють необхідність сплати податків для нормального розвитку держави та рідного міста, щасливого дитинства, добробуту кожної родини.
Ми переконані, що участь у конкурсі «Очима дитини про бюджет країни» та спілкування із фахівцями ДПІ під час шкільних занять допоможе нашим дітям не тільки вивчити історію податків, устрій податкової системи та її роль у розвитку держави, але  і в майбутньому вирости добропорядними та сумлінними платниками податків – чесними громадянами своєї Країни!

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ Міндоходів м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/179980.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua