Киевской власти поставили жесткий ультиматум

06 май, 08:43

Громадська ініціатива "Кияни проти МАФів" в ультимативній формі звернулася до глави Київської міськдержадміністрації Володимира Бондаренка. Нова влада в столиці має за два тижні прибрати з вулиць Києва незаконно встановлені малі архітектурні форми, тобто торгові кіоски.

"Ми вважаємо, що правляча партія Батьківщина і Володимир Бондаренко зокрема мають реальними справами доводити свою здатність керувати містом, тому вимагаємо до 20 травня навести порядок з МАФами", - йдеться у зверненні.

Якщо вимоги не будуть виконані, активісти обіцяють розгорнути агітацію проти кандидатів від "Батьківщини" в депутати до Київради, вибори до якої призначено на 25 травня.
"Ми продовжуємо збирати фото безладу біля станцій метро. Додали кілька нових станцій і старі фото того, який вигляд мали станції метро, до того як там було встановлено кіоски із шаурмою", - наголошується в заяві.

Раніше столичні ЗМІ повідомляли, що під приводом впровадження комплексної схеми розміщення тимчасових споруд глава КМДА та депутат Верховної Ради від ВО "Батьківщина" В. Бондаренко збирається встановити в Києві понад 6 тис. нових кіосків. Про це йдеться в матеріалах публікації "Володимир Бондаренко благословив кіоскову корупцію".

Також ЗМІ неодноразово писали, що власники нелегальних кіосків регулярно платять хабарі представникам київської влади.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/180004.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua