Киевлян травили суррогатом

07 май, 08:03

Під процесуальним керівництвом прокуратури Деснянського району Києва столичними податківцями виявлено та припинено діяльність нелегальних цехів з виробництва фальсифікованого алкоголю, повідомляє перс-служба прокуратури.

Зазначені слідчі дії були проведені в місті Олександрія Кіровоградської області в рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за фактом незаконного виготовлення та збуту алкогольних напоїв з недоброякісної сировини, що призвело до отруєння людей (ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України).

Наразі за результатами обшуків, проведених в офісах та складських приміщеннях, що належать одному з приватних підприємств, вилучено понад 33 тис. пляшок контрафактної горілки, маркованої підробленими марками акцизного збору.

Крім того, вилучено 15 одиниць устаткування для виготовлення фальсифікату.

Орієнтовна вартість вилученої продукції складає близько 800 тис гривень.

Також під час обшуків виявлено фінансову документацію та комп’ютери з програмами обліку реалізованого фальсифікату на території всієї України.

Стосовно осіб, причетних до незаконного виготовлення та збуту фальсифікованих алкогольних напоїв, проводяться слідчі дії. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/180099.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua