В Голосеевском районе столицы живет 166 миллионеров

07 май, 15:11

Саме така кількість громадян подала декларації з доходами понад 1 млн. грн.

З початку року доходи обсягом понад 1 млн. грн. задекларували 166 голосіївців. Загальна сума відображеного ними заробітку склала майже 731 млн. грн.

За даними ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві, із загальної суми задекларованих доходів до бюджету буде сплачено близько 21,5 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Цьогоріч найбагатший мешканець Голосіївського району відобразив у своїй декларації 166 млн. грн., з яких вже сплатив 8,5 млн. грн. ПДФО.

Варто підкреслити, що у порівнянні з минулим роком кількість мільйонерів зросла на 18 осіб. У 2013 році найбагатші мешканці району поповнили бюджет на 19,5 млн. грн.

Враховуючи, що 50 % податку на доходи фізичних осіб зараховується до доходів державного бюджету, а інші 50% – до доходів бюджету міста Києва, добровільне декларування доходів громадян має велике значення як для розвитку держави загалом, так і для столиці зокрема.

Фахівці ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві нагадують платникам, що суму податкового зобов’язання, зазначену в поданій декларації, громадянам необхідно сплатити до 1 серпня 2014 року.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/180180.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua