Способы подачи заявления на получение справки об отсутствии задолженности

08 май, 12:15

Міндоходів вдосконалює обслуговування платників.

Відтепер користувачі сервісу «Електронний кабінет платника податків» можуть відчути додаткові переваги електронного документообігу. Новостворена послуга «Довідка про відсутність заборгованості» надає можливість платнику податків сформувати та направити до органу доходів і зборів за основним місцем його обліку заяву щодо надання йому Довідки про відсутність заборгованості з податків, зборів, платежів, що контролюються органами доходів і зборів.

Довідка в електронному вигляді надається платнику податків в Електронному кабінеті платника податків на підставі сформованої платником заяви про видачу довідки , підписаної електронним цифровим підписом.

Платники Голосіївського району столиці можуть безкоштовно отримати посилені сертифікати відкритих ключів у Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Жилянська 23, кабінет 104.

Нагадуємо, що у своєму Електронному кабінеті платник може підготувати, заповнити і надіслати звітність в електронному вигляді та одразу ж отримати квитанцію про її прийняття (або неприйняття).

ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/180249.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua