Выскажите свое мнение о децентрализации власти

08 май, 12:19

Громадськість запрошують долучитись до обговорення змін до Конституції.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві пропонує громадськості долучитися до обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)», який розроблено Робочою групою при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Із порівняльною таблицею чинної редакції та пропозицій змін до Конституції можна ознайомитись на офіційному веб-порталі Міндоходів у розділі: «Діяльність/Взаємодія з громадськістю/Консультації з громадськістю/Громадське обговорення/Обговорення положень змін до Конституції України».

Враховуючи актуальність питання децентралізації влади та передумов удосконалення механізмів формування дохідної частини бюджетів усіх рівнів Міндоходів зацікавлено в отриманні коментарів до проекту змін до Конституції України.

Пропозиції та зауваження до Міністерства доходів і зборів можна надавати до 18 травня 2014 року на електронну адресу gr.minrd@ukr.net.

 Активна громадськість Голосіївського району може надавати свої пропозиції на електронну адресу ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві 2650@ukr.net

ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/180251.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua