В Киеве задержали опасных злоумышленников

10 май, 03:04

Столичні правоохоронці затримали групу зловмисників, які, відібравши автомобіль та обікравши квартиру, кілька днів поспіль тримали киянина у заручниках. За звільнення чоловіка трійця вимагала 4 тисячі дол. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУМВС України в м. Києві.

За словами правоохоронців, до Печерського райуправління міліції Києва надійшло повідомлення про зникнення мешканця столиці. Чоловік вже кілька днів не з’являється ні на роботі, ні вдома і не виходить на зв’язок. У ході ряду оперативно-розшукових заходів, проведених оперативниками відділу карного розшуку Печерського РУ та Головного управління МВС України в м. Києві, було встановлено місцезнаходження 37-річного чоловіка та осіб, причетних до його зникнення.

“Ввечері 7 травня підозрювані були затримані. У ході слідства встановлено, що уродженець м. Рівне (раніше судимий за крадіжку та угон транспортного засобу), мешканець Дніпропетровська та житель Маріуполя захопили в заручники у ТРЦ “Глобус” киянина, відібрали у нього автомобіль, документи та ключі від квартири. У подальшому потерпілого помістили в одне з приміщень на території Києва, де й утримували до останнього моменту. Викраденому чоловікові дали можливість зв’язатися з родичами, у яких він просив 4 тисячі дол. Саме в таку суму о інили волю заручника.Наразі затримані перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів на території міста Києва",- зазначили у прес-службі.

Слідчим відділом Печерського РУ ГУМВС України в м. Києві подія занесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч.2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом). Ведеться розслідування.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/180306.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua