На украинские банки поступает много жалоб

14 май, 12:49

За останній місяць від вкладників українських банків надійшло більше 75 000 скарг, щодо блокування чи перешкоджання повернення депозитів. Про це сьогодні заявив голова Комітету Євромайдану з питань обдурених вкладників Едуард Уваров.

«Більше 75 тисяч скарг від населення, щодо блокування виплат депозитів і це тільки за останній місяць! У більшості випадків співробітники банківських установ навіть не пояснюють причин чи посилаючись на нестабільну економічну ситуацію в країні - відправляють людину додому, до кращих часів. Волонтери-юристи наразі вивчають кожний окремий випадок та надають професійну консультацію всім, хто до нас звернувся», - повідомляють у Комітеті Євромайдану.

Комітету Євромайдану з питань обдурених вкладників українських банків попереджає клієнтів наступних фінансових установ: "Брокбізнес", "Форум", "Даниєль", "Реал Банк", "Меркурій", "Єврогазбанк", "VAB Банк", "Фінансова ініціатива", "Надра", "Перший", "СітіКоммерс Банк", "Український фінансовий світ", "Укрінбанк".

За словами Едуарда Уварова, проблеми з поверненням депозитів виникають у великих банках й на Сході України, були повідомлення від клієнтів "Райффайзен Банк Аваль" та "Приватбанк".

«Ми просимо всіх громадян бути обережними та перевірити в своїх фінансових установах можливість отримання коштів. Захистити свої заощадження можете тільки ви. Якщо ж проблема вже сталася, то звертайтесь до нашого головного офісу чи філій у регіонах», - заявив голова Комітету Євромайдану Едуард Уваров.

Нагадуємо, що у кожному обласному центрі діє мобільний штаб Комітету Євромайдану з питань обдурених вкладників українських банків.

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/180573.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua