«Активный дерибан»: под Киевом процветают рейдеры

15 май, 03:03

У Києві, під егідою революційних подій, розпочався активний перерозподіл підприємств рейдерами. Про це УНН розповів Директор Антирейдерського союзу підприємців України Андрій Семидидько.

А.Семидидько пояснив, що сьогодні, поки ще є час до Президентський виборів, “швидкі на руку” активісти намагаються виводити кошти та дерибанити підприємства.

“Зараз пішов активний переділ власності. Під шум революційних подій намагаються відібрати бізнес. Користуючись тим, що зараз відбувається нерозбериха у владі, досвідчені діячі рейдерського руху, з використанням грубою фізичної сили, намагаються атакувати бізнес”, — розповів А.Семидидько.

За його словами, дуже часто такі діячі називаються представниками Майдану.

“Вони сьогодні перефарбовуються у кольори Майдану, розповідають, що стояли на Грушевського, що їх там поранили, і зараз качають права. І міліція знає, що це криміналітет, але не може втрутитись, бо там одразу вмикають риторику Майдану”, — зазначив експерт.

Він також підкреслив, що останнім у часом у Києві було зафіксовано декілька випадків спроб здійснення рейдерського захоплення бізнесу.

Нагадаємо, 28 квітня близько 30 осіб, які назвались представниками Люстраційного комітету, намагались захопити будівлю “Київміськбуду”.

В цей же час, за словами Голови Люстраційного комітету Єгора Соболєва, організація нікого не делегувала на проведення таких дій.

Источник


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/180607.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua