Детальный анализ личного приема граждан

16 май, 11:07

Статтею 40 Конституції України визначено, що усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування  та посадових і службових осіб цих органів, що зобов’язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь.

Відповідно до законодавства про звернення громадян проводилась робота щодо організації особистого прийому громадян керівництвом  ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві.

Згідно затвердженого графіка протягом січня-квітня 2014 року забезпечено проведення посадовими особами ДПІ 18 особистих прийомів громадян. Звертались 18 представників юридичних осіб з питань сплати податку на прибуток, податку на додану вартість, реєстрації і обліку платників податків, щодо проведення перевірок, нарахування штрафних санкцій та подання податкової звітності.

Усім платникам надано роз’яснення згідно норм чинного законодавства.

У відповідному періоді 2013 року посадовими особами ДПІ було проведено 21 особистий прийом громадян.

Для вирішення питань, що звучали на особистих прийомах залучалися працівники відповідних підрозділів для надання необхідної інформації.

З метою узагальнення проблемних питань щомісячно здійснюється аналіз та надаються пропозиції керівництву щодо змін, які позитивно впливатимуть та попереджуватимуть виникнення однорідних питань та виникнення  подібних ситуацій у майбутньому, а також повторних звернень громадян.

Нагадуємо, що попередній запис на прийом проводиться щоденно з 9-00 до 18-00 за тел. 482-34-83 та за адресою: вул. Багговутівська, 26, кімната 100 “Приймальня громадян”.

ДПІ у Шевченківському районі ГУ Міндоходів у м. Києві


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/180728.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua